preloader

Implantologie dentară

photo-portrait-big-family-with-smile-their-house-together-living-room-happy-elderly-people-with-girl-child-mother-father-love-happiness-lounge-their-home

Implantologie dentară

Serviciile noastre de Implantologie dentară oferă soluții avansate și personalizate pentru înlocuirea dinților lipsă, restaurând funcționalitatea și aspectul natural al zâmbetului dumneavoastră.
Implanturile dentare reprezintă o soluție durabilă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă. Procedura constă în inserarea unor rădăcini artificiale din titan sau ceramică în osul maxilarului sau al mandibulei. Aceste rădăcini artificiale devin fundația pe care se fixează coroane dentare personalizate, oferindu-vă un zâmbet complet și funcțional.

Testimoniale pacienți

Adrian S.
Adrian S.

“Nu am întâlnit niciodată o echipă atât de dedicată și atentă la nevoile pacienților. La IVANDENT am găsit nu doar experți în domeniul stomatologiei, ci și oameni care pun pacienții pe primul loc. Fiecare vizită a fost plăcută și fără stres. Recomand cu căldură Cabinetul Stomatologic IVANDENT tuturor celor care caută servicii de înaltă calitate și o experiență confortabilă.”

Cristina Pricop
Cristina Pricop

“Recomand cu încredere Cabinetul Stomatologic IVANDENT! Serviciile lor profesionale și personalul prietenos m-au făcut să mă simt în siguranță și bine îngrijită. Îmi place cum își asigură pacienții când aveau o experiență confortabilă și rezultate excelente. Zâmbetul meu strălucitor este dovada perfectă a muncii lor de calitate.”