preloader

Ortodonție

Carefree beautiful female with braces on teeth, smiles broadly at camera, being in high spirit while hangs out with friends, has joyful expression, stands against pink background. Optimistic girl

Ortodonție

Echipa noastră de specialiști în ortodonție utilizează tehnici moderne și aparatură de ultimă generație pentru a oferi pacienților un zâmbet perfect și sănătos. Indiferent dacă aveți dinți suprapuși, înghesuiți sau distanțe mari între ei, vă putem ajuta să obțineți o dantură frumoasă și funcțională.

Testimoniale pacienți

Adrian S.
Adrian S.

“Nu am întâlnit niciodată o echipă atât de dedicată și atentă la nevoile pacienților. La IVANDENT am găsit nu doar experți în domeniul stomatologiei, ci și oameni care pun pacienții pe primul loc. Fiecare vizită a fost plăcută și fără stres. Recomand cu căldură Cabinetul Stomatologic IVANDENT tuturor celor care caută servicii de înaltă calitate și o experiență confortabilă.”

Cristina Pricop
Cristina Pricop

“Recomand cu încredere Cabinetul Stomatologic IVANDENT! Serviciile lor profesionale și personalul prietenos m-au făcut să mă simt în siguranță și bine îngrijită. Îmi place cum își asigură pacienții când aveau o experiență confortabilă și rezultate excelente. Zâmbetul meu strălucitor este dovada perfectă a muncii lor de calitate.”