preloader

Profilaxie

30

Profilaxie

Serviciile noastre de Profilaxie dentară sunt concepute pentru a vă ajuta să mențineți o sănătate orală optimă și a preveni apariția problemelor dentare. La Cabinetul Stomatologic IVANDENT din Bistrita, ne concentrăm pe importanța prevenției și oferim servicii de profilaxie personalizate pentru toți pacienții noștri. Iată o scurtă descriere a serviciilor noastre de Profilaxie:
Igienizare orală și detartraj: În cadrul serviciilor noastre de igienizare orală, efectuăm o curățare profesională a dinților și a gingiilor. Prin îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului de pe suprafața dinților, reducem riscul de apariție a cariilor dentare și a bolilor gingivale.
Periaj profesional și instruire în tehnicile de periaj corecte: Efectuăm un periaj profesional minuțios, utilizând tehnici și instrumente specializate, pentru a curăța în profunzime suprafața dinților. În același timp, vă oferim instruire și sfaturi cu privire la tehnicile corecte de periaj și utilizarea corectă a aței dentare pentru o igienă orală eficientă la domiciliu.
Fluorizare: Aplicarea de fluor pe dinți ajută la întărirea smalțului dentar și la prevenirea apariției cariilor. Folosim produse profesionale de fluorizare care oferă protecție și fortificare a dinților.
Evaluare a riscului de carii dentare și a bolilor gingivale: Efectuăm o evaluare a riscului de carii dentare și a stării gingiilor pentru a identifica orice probleme potențiale și a le aborda în stadiile incipiente. Aceasta ne permite să stabilim un plan personalizat de prevenție și tratament.
Radiografii dentare: Utilizăm radiografii dentare pentru a obține imagini detaliate ale dinților și structurilor orale. Aceste imagini ne ajută să identificăm problemele ascunse, precum cariile interdentare sau afecțiunile osoase, și să intervenim în consecință.
Evaluare a igienei orale și consiliere personalizată: Efectuăm o evaluare a igienei orale și vă oferim sfaturi și recomandări personalizate pentru îmbunătățirea igienei orale. Vă ghidăm în alegerile alimentare și în practicile de îngrijire orală pentru a vă menține un zâmbet sănătos și strălucitor.

Testimoniale pacienți

Adrian S.
Adrian S.

“Nu am întâlnit niciodată o echipă atât de dedicată și atentă la nevoile pacienților. La IVANDENT am găsit nu doar experți în domeniul stomatologiei, ci și oameni care pun pacienții pe primul loc. Fiecare vizită a fost plăcută și fără stres. Recomand cu căldură Cabinetul Stomatologic IVANDENT tuturor celor care caută servicii de înaltă calitate și o experiență confortabilă.”

Cristina Pricop
Cristina Pricop

“Recomand cu încredere Cabinetul Stomatologic IVANDENT! Serviciile lor profesionale și personalul prietenos m-au făcut să mă simt în siguranță și bine îngrijită. Îmi place cum își asigură pacienții când aveau o experiență confortabilă și rezultate excelente. Zâmbetul meu strălucitor este dovada perfectă a muncii lor de calitate.”